Wout’s verhaal

Start | Wout’s verhaal

Wout (88) is opgegroeid op een boerderij. Ondanks dat hij geen boer wilde worden, moest hij van zijn vader op de boerderij werken. Je altijd anders voelen, Wout weet van kind af aan hoe dat is. Toen hij jong was had hij al homogevoelens, maar kon dat later pas een plek geven. 

Op een dag luistert Wout naar een radiopastor die het over homofilie heeft. Wout denkt: “Hij heeft het over mij!” Hij kan het er niet over hebben, niet binnen zijn gezin en ook niet binnen de kerk. Wout heeft nu twee platonische relaties waarmee hij leuke dingen doet. 

Wout raadt andere ouderen aan: “Ga niet bij de pakken neerzitten, ga gewoon dingen doen. Als het niet bij de kerk kan, dan maar bij iets anders waar mensen samenkomen.”

> Bekijk Wout’s hele verhaal op RTV Rijnmond op zondag 13 oktober om 17:30. Of kijk zijn verhaal terug op maandag 14 oktober hier op OudGoudRotterdam.nl

mm | Wout

Een Gouden Morgen

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!

* verplicht
    *