Judy’s verhaal

Start | Judy’s verhaal

Judy (75) is geboren in de oorlog. Tot op de dag van vandaag weet ze niet wie haar echte vader is. De man van haar moeder beschuldigt haar ervan dat Judy van een Duitse soldaat is, die bij hen in huis woont. Haar ouders wilden niet dat de conflicten binnen het gezin bekend worden voor de buitenwereld. 

Uiteindelijk wordt Judy naar een gesloten kindertehuis gestuurd en daar zoekt ze naar troost. De eenzaamheid, angst en verdriet laten haar op haar knieën gaan om te bidden. Na haar gebed is haar angst verdwenen, er is eindelijk rust in haar hoofd. Toch maakt Judy nog veel verdriet mee in haar leven. Ze verliest haar dochter aan zelfdoding. 

Ondanks het verdriet vertrouwt ze op God en gelooft ze dat Hij haar draagt. Judy blijft niet hangen in haar verdriet, ze heeft de keus gemaakt om door te gaan.

> Bekijk Judy’s hele verhaal op RTV Rijnmond op zondag 27 oktober om 17:30. Of kijk zijn verhaal terug op maandag 28 oktober hier op OudGoudRotterdam.nl

mm | Judy

Een Gouden Morgen

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!

* verplicht
    *