Zonder liefde verliest alles zijn betekenis

Start | Zonder liefde verliest alles zijn betekenis

Ik hoop dat alles goed met je gaat. 

Vandaag wil ik iets met je bespreken, iets wat zo mooi en speciaal is dat iedereen het wil voelen. Liefde. Liefde is toch het mooiste dat er is, vind je ook niet?

Liefde is datgene wat ons leven glans en inhoud geeft. Want zeg nu zelf, waar zouden wij zijn zonder liefde? Zonder liefde verliest alles zijn betekenis. Liefde is namelijk de bron van waaruit wij leven. Zonder dat is eigenlijk geen leven mogelijk. 

Het is ook zo iets groots, dat niet te kaderen of in woorden te omvatten is. Als je liefde zou proberen te beschrijven, schiet je altijd tekort. Iedereen die weleens verliefd is geweest kent dat onbeschrijfelijke gevoel. Maar liefde is natuurlijk niet alleen verliefdheid. Het is ook vriendschap, liefde voor je huisdier, voor je familie en ga zo maar door. 

“Heb uw naasten lief als uzelf”, was de boodschap van Jezus en die boodschap is ruim 2000 jaar later nog altijd uitermate relevant! 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.