Zeldzaam

Start | Zeldzaam

Ik weet hét moment nog goed dat ik besefte dat de manier waarop ik dingen bekeek, de manier hoe ik dingen beleefde – uniek waren! Dat niet iedereen zo in elkaar stak zoals ik! Wow… verwonderd bedacht ik me dat ik écht anders was! Ik vond het een geweldige ontdekking, voelde me daardoor heel bijzonder, bevoorrecht en daardoor ook heel kostbaar.

Want zo werkt het toch ook in de wereld? Als er heel veel van dezelfde producten zijn, dan zakt de waarde. Maar zeldzame exemplaren, die schieten in waarde omhoog!

Besef jij hoe zeldzaam je bent? Dat de manier waarop jij dingen bekijkt, aanpakt en benaderd – echt niet hetzelfde is zoals jouw buurman dat doet? Als je dit weet, dan ga je ook anders naar jezelf kijken. Het is niet meer zo raar dat jij de dingen op jouw manier beleeft, jij mág het zo beleven! Sterker nog, zo ben je gemaakt 😉

Besef hoe bijzonder je bent. Ontdek hoe uniek jij de wereld bekijkt. En deel dat uit, naar de mensen om je heen. Niet om je gelijk te behalen, maar omdat jij jouw stukje mag laten zien.

Zodat we samen – met z’n allen – het grótere plaatje kunnen zien. 

Jouw hart is uniek, jij bent uniek.

Kostbaar en zéér hooggeschat!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.