Wie is jouw houvast?

Start | Wie is jouw houvast?

Momenteel bevinden we ons allemaal in een bizarre tijd. Een tijd die, denk ik, niemand zich ooit had kunnen voorstellen. Wij waren druk met de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor onze bruiloft op 25 april. Maar door die datum is een streep gezet. Door alle vernieuwde maatregelen kon onze bruiloft niet op de manier doorgaan zoals we voor ogen hadden. 

Dit hadden we natuurlijk al een beetje zien aankomen, dus plan B lag al klaar in de kast. En plan B is nu in werking gezet. Ik krijg alsnog mijn winterbruiloft, want de nieuwe datum is 19 december 2020 geworden. 

Een situatie overkomt je en daar heb je vaak geen invloed op. Maar waar je wel een keuze in hebt, is hoe je reageert op die situatie. En ik weiger om de voorpret naar onze bruiloft te laten ontnemen.

Zeg ik dat dat makkelijk is? Nee, zeker niet. Want dat vraagt ook wat van je. Het vraagt dat je daar een wilsbesluit in gaat nemen. Hierin is God mijn houvast en mijn rots in deze roerige tijd. 

Hoe reageer jij op deze situatie? Laat jij je plezier en geluk ontnemen door deze periode of durf je er boven te gaan staan? Wat helpt jou als houvast?

Blijf gezond!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.