We hebben elkaar nodig

Start | We hebben elkaar nodig

Laten we in deze moeilijke tijd stil staan en bidden voor elkaar. Voor je naasten en voor alle mensen op de wereld. Laten we ondanks deze moeilijke tijden inzien dat dit ook een periode kan zijn om samen sterker te worden en een eenheid met elkaar te vormen.

Moeilijke tijden kunnen ons namelijk ook bewuster maken van de kostbaarheid van het leven. Moeilijke tijden zorgen ervoor dat we samen moeten werken en er voor elkaar moeten zijn. Een crisis kan ons samen als mens sterker maken en ons meer bewust maken van de liefde voor elkaar. 

Dus laten we vooral in deze periode aardig, open en liefdevol zijn naar elkaar. We hebben elkaar nodig om hier doorheen te komen en dat gaat ons ook zeker lukken!

Ik wens je veel kracht en liefde toe deze komende tijd. 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.