We gaan (nu echt) trouwen!

Start | We gaan (nu echt) trouwen!

Soms kan het lang duren voordat ik een beslissing kan nemen. Af en toe vind ik dit een irritante eigenschap van mezelf ? Hierdoor kunnen onderwerpen heel lang in mijn hoofd blijven hangen, duurt het lang voordat ik een knoop doorhak of ik beslis eerst het één en na verloop van tijd verander ik toch weer van mening.

Ik merk dat ik zelf altijd erg zoekende ben naar de ‘juiste’ keuze, omdat ik bang ben om verkeerde keuze te maken. Alleen, wat is een verkeerde keuze? Ook vind het wel eens zoeken naar mijn onderbuikgevoel. Ik kan keuzes met mijn verstand maken, maar ik wil keuzes maken op basis wat de Heilige Geest in mij zegt.

Zo was dit ook met onze bruiloft. De hele Corona zorgde voor onwijs veel onrust en geen duidelijkheid. Dit zorgde voor mij als HSP’er voor enorm veel stress. We hadden op een gegeven moment tegen onszelf gezegd: we gaan voor dit en mocht het nog verder ingeperkt gaan worden, dan stoppen we en stellen we het weer uit. Het werd verder ingeperkt, dus eigenlijk zouden we stoppen, maar dit keer bleef mijn zogenaamde onderbuikgevoel zachtjes aandringen om het toch door te laten gaan. Het voelde ongemakkelijk, want wou ik dit echt wel zo op deze manier? Naar verloop van tijd begon ik te wennen aan de nieuwe maatregelen en aan de nieuwe invulling van onze dag. Als HSP’er heb ik blijkbaar een iets langere wen-tijd nodig ?

Dus hebben we definitief besloten om de bruiloft door te gaan zetten met alleen een ceremonie en dat zal 19 december a.s. gaan plaatsvinden! De zorgen en onrust zijn nu ingeruild voor blijheid en enthousiasme.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.