Wat heb jij in de kast staan?

Start | Wat heb jij in de kast staan?

Ik stond vandaag in de keuken mijn ontbijtje te maken. Na even denken wat ik vandaag in mijn yoghurt ga doen, pak ik een banaan van de fruitschaal en trek de la open om de kokos te pakken. Terwijl ik dat doe mompel ik bij mezelf: “dat ik die toch máánden, misschien wel een jaar ongebruikt heb laten staan. Terwijl ik het zó lekker vind”. Gelukkig is kokos héél lang houdbaar. ?

Direct gaan mijn gedachten verder. Zijn er nog meer dingen die ik eigenlijk ‘niet gebruikt’ heb de afgelopen tijd, terwijl ik het wel had? En ja… voor mij is dat zingen!

Ik hou van zingen en doe dat graag op zondag in de kerk. En als ik lekker in mijn vel zit ook tijdens het koken, of wandelen. Soms neurie ik een liedje tijdens het schoonmaken. 

Sinds kort zing ik mee in een koor, en leuk dat ik het vind! Daarvan kan ik ook denken:  “tjoh.. kom je daar nu pas achter dan!” Maar wat ben ik blij dat ik het heb ontdekt! 

Ik hoop dat jij en ik nog mooie verrassende dingen zullen ontdekken die we in onze eigen kast hebben staan. Want die dingen ontdekken geeft ons leven kleur en smaak!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.