Waar word jij nou echt blij van?

Start | Waar word jij nou echt blij van?

De afgelopen weken lijkt het alleen maar te kunnen regenen. Iedere keer als ik naar buiten kijk zie ik regen, regen en regen. Ik merk dat het wat doet met mijn humeur. Ik word er niet blij van, maar juist somber.

Ik kan me daarbij neerleggen. Maar ik kan ook mijn blik ergens anders op richten. Als ik me erbij neerleg weet ik zeker dat ik me niet beter ga voelen. Integendeel. Lichamelijk begin ik dan ook van alles te voelen. 

Daarom besluit ik om mijn blik ergens anders op te richten. Op dingen die ik leuk vind om te doen. Bijvoorbeeld een goed boek lezen of lekker creatief bezig zijn. Ik voel dan dat de positieve energie weer begint te komen. Ik voel me minder somber en mijn lichamelijke klachten worden ook minder. Zonder dat ik het doorheb begint buiten stiekem het zonnetje weer te schijnen! 

Is dit voor jou herkenbaar? Ga dan eens op zoek naar iets wat je leuk vindt en kijk wat het met je doet. Soms kunnen de kleine dingen al een grote impact hebben op je humeur en lichaam. 

Wat vind jij leuk om te doen? Waar word jij nou echt blij van? 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.