Waar vind jij rust?

Start | Waar vind jij rust?

Maanden hebben we hier naar uitgekeken. We krijgen de sleutel van ons nieuwe huis! Vorig jaar hebben we dit huis gekocht, maar toen moest het nog gebouwd gaan worden. Nu is het zover. Het is klaar en we kunnen aan de slag.

Het huis wordt casco opgeleverd, dus alles moet nog gebeuren: badkamer, toilet, vloer,  keuken, wanden en de tuin. Dat is aan de ene kant erg leuk om over na te denken en allemaal zelf te bedenken, want je maakt je huis helemaal eigen. Maar aan de andere kant geeft dit ook wat stress met zich mee. Er moet namelijk een hoop geregeld worden. 

Rust is hierin heel belangrijk. En dan vooral innerlijke rust. Rust is gewoonweg lastig te vinden in deze wereld. Zeker als er dingen geregeld moeten worden met verschillende leveranciers. Daar gaat wel eens iets in mis. Dan is de vraag: “Hoe ga je daar mee om? Laat je je gek maken of blijf je in de innerlijke rust?”

Zelf heb ik de innerlijke rust gevonden bij God. Dat helpt mij om anders naar dingen te gaan kijken en me niet zo gek te laten maken door alles wat er om me heen gebeurt. En ja, ik ben ook een mens en soms raak ik die innerlijke rust even kwijt. Maar dat is niet erg. Zodra ik weer een mooie, bemoedigende tekst lees dan wordt ik weer herinnerd aan die rust.

En jij, waar vind jij rust? 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.