Vooruit kijken

Start | Vooruit kijken

Zaterdag 25 april. Een mooie dag. Het was niet te warm en niet te koud. Het zonnetje scheen zo nu en dan. Het was de dag dat wij eigenlijk zouden gaan trouwen. En nu zaten we gewoon thuis. We hebben er even bij stil gestaan door onszelf even te verwennen met een lekker ontbijtje en een taartje. Maar nu gaan we weer vooruit kijken. Vooruit kijken naar een mooie dag op 19 december. Het is nog wel eventjes geduld hebben, maar in de tussentijd kunnen we weer (opnieuw) genieten van de voorpret. 

Hoe ga jij om met teleurstellingen? Laat jij je uit het veld slaan, wordt je zo overspoeld door je emoties dat je er in blijft hangen? Of lukt het je om je emoties er te laten zijn en daarna weer verder te gaan? 

Ik vond dat laatste altijd heel erg moeilijk totdat ik God leerde kennen. Dat heeft me heel anders laten kijken. En ja, soms vind ik het nog best moeilijk, maar het wordt steeds gemakkelijker om weer vooruit te gaan kijken en mijn zegeningen te tellen. 

Ja, het is was een teleurstelling zaterdag, maar ik geloof dat er wat mooiers voor terug gaat komen.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.