Vechten heeft geen zin

Start | Vechten heeft geen zin

Sinds een paar weken loop ik rond met een oorsuis in mijn linkeroor. Het is geen piepgeluid, maar een constant suizend geluid. Soort van een radio die geen bereik meer heeft. Ik ben bekend met oorsuizen en weet dat hier helemaal niks aan te doen is. Dus ik ging ook niet naar de dokter. Maar na een paar weken ben ik toch, na een beetje aandringen van mijn partner, naar de dokter gegaan. 

Er bleek een prop in mijn linkeroor te zitten. Dus ik dacht: ‘Yes, eindelijk! Ik heb iets en ze kunnen het oplossen!’. Ik liep de deur uit, maar helaas merkte ik op dat de oorsuis nog steeds niet weg was. Ik was teleurgesteld en merkte dat alles in mij eraan begon te irriteren en er wat van begon te vinden. 

Alleen toen moest ik denken aan wat ik eerder wel eens heb geschreven: ‘Stop met vechten tegen je klachten en omstandigheden’. Het heeft even een paar dagen geduurd, maar toen heb ik het los gelaten en had ik mijn broers en zussen gevraagd om te bidden voor herstel. 

Inmiddels begin ik te merken dat de oorsuis steeds minder en minder aan het worden is. Ik heb nu periodes dat helemaal stil is! Ik geloof in 100% herstel, dus die laatste 2% gaat ook volgen. Ik ben zo dankbaar dat het nu beter gaat.

Kun jij jouw situatie en/of klacht makkelijk loslaten? Of ontstaat er bij jou ook een innerlijk gevecht?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.