Vallen en opstaan

Start | Vallen en opstaan

“Het leven bestaat uit vallen en opstaan”. Een welbekend gezegde dat men in het leven vaak moet ondervinden. Als een mens mag kiezen wil men altijd overeind staan en nooit vallen, want vallen doet immers pijn. 

Pijn zoals eenzaamheid, verdriet om het verlies van een dierbare of lichamelijke pijn doen je soms de moed verliezen. Je hebt even geen hoop meer op verbetering. Maar hoe donker het soms ook is, er schijnt altijd ergens een licht. 

Zie jij het licht nog in je leven? Voor mij persoonlijk brengt het geloof in Jezus een stukje licht in mijn leven. Ik zie Hem in alle aspecten van mijn leven. Daardoor worden de dingen vaak een stuk minder zwaar. Het helpt me om positief te kijken en niet in negativiteit te blijven hangen.

Ik hoop dat jij dit ook zo mag ervaren en dat je wanneer het even tegenzit niet je hoofd laat hangen, maar met kracht en positiviteit de dag tegemoet treedt!  

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.