Te groot

Start | Te groot

Laatst wandelde ik met mijn hondje Happy buiten, het was mooi weer en hij dartelde om me heen. Opeens had hij een joekel van een tak te pakken, zo een die 3x zo groot was als hijzelf. En die tak moest natuurlijk mee, het was een hilarisch gezicht. Zo’n grote tak met zo’n klein hondje.

Al vrij snel kwam ook Happy erachter dat die tak een formaatje te groot voor hem was. Hij liet ‘m vallen en rende weer vrolijk door.

Pak jij uit enthousiasme soms ook iets op wat eigenlijk veel te groot is en gewoon niet past? Dat je na enige tijd terecht komt in teleurstelling, want het werkt niet. Of je hebt het niet door en je ‘vecht’ er nog een tijdje mee, want wat een ander kan – dat zou jou toch ook moeten lukken?

Jij draagt iets unieks, jij hebt een combinatie van kwaliteiten en eigenschappen die niemand anders heeft. Zo uniek als jouw vingerafdruk is, zo uniek ben jij! 
Je wordt gelukkig als je gaat doen waar jij voor bent ‘gemaakt’. 

Blijf dichtbij 
jezelf, en 
til niet 
te groot ❤️

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.