Succesvol

Start | Succesvol

Een groot deel van je leven breng je door op de  werkvloer. Een baan is voor veel mensen hun tweede identiteit geworden. Kijk maar naar de reactie op de vraag: “Wat doe jij?” “Ik ben…”

Mensen kunnen hun baan gaan zien als statussymbool. Zij koppelen hun identiteit aan hun baan en halen daar voldoening uit. Bijvoorbeeld een promotie of een nieuwe leaseauto… Dat is natuurlijk ook heel mooi, maar is dat nu echt het belangrijkste? 

Er wordt in onze maatschappij veel aandacht geschonken aan de buitenkant. Als je maar genoeg kan laten zien van wat je hebt en wat je kan, dan ben je succesvol. Maar is dat echt zo? Vanuit materialistisch oogpunt zou je dat misschien kunnen zeggen. Maar ook vanuit menselijk oogpunt? 

Voor mij is iemand echt succesvol als hij of zij spreekt en handelt vanuit zijn/haar hart. Met warmte, liefde en waarheid. Zo iemand is in mijn ogen een echte leider. 

Jezus was ook zo iemand. Hij sprak, dacht en handelde in het belang van iedereen en vergat zichzelf. En juist daarom wordt hij nu nog door iedereen herinnert en door talloze mensen gevolgd… Dat noem ik pas succesvol! 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.