Sporen

Start | Sporen

Pas zag ik in het bos een spoor van kleine pootafdrukken. Welk dier zou dit geweest zijn en waar loopt het spoor naar toe? Het wekt mijn nieuwsgierigheid. Onze hond volgt vaak haar neus als ze een spoor ruikt. Voor mij is dat niet zichtbaar, maar het spoor is er wel. Misschien gaat het deze winter weer eens sneeuwen en kan ik genieten van allerlei zichtbare sporen.

Deed jij als kind ook spoorzoekertje: een spannend spel om iets of iemand te ontdekken. De verbazing en spanning van spoorzoeken geeft mij een onbevangen, noem het kinderlijk, gevoel. Je laten verrassen en iets nieuws ontdekken, heerlijk!

Weet je dat ik zo ook op zoek ben naar sporen van Gods koninkrijk. In het gewone dagelijks leven, sporen ontdekken van Gods nieuwe wereld. Een voorproefje van de wereld zoals God die bedoelt. Het zijn lichtpuntjes in het donker. Denk aan tekenen van liefde, zorg voor elkaar, hoopvolle berichten, troostrijke woorden, onverwachte genezingen, verrassingen in de schepping.

Kijk om je heen om het goede, bijzondere en wonderlijke te zien. Vertel het door, maak het zichtbaar aan elkaar!

Waar zie jij sporen van Gods koninkrijk?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.