Privé shoppen

Start | Privé shoppen

Onlangs mochten wij op een vrijdagochtend een uurtje shoppen in Loods5. Dit was een unieke ervaring. We liepen met z’n tweeën door de winkel en er was gewoon niemand (op het personeel na dan). De reden waarom dit zo was, is natuurlijk niet leuk. Maar toch kon ik stiekem even genieten van deze unieke ervaring en het feit dat we ‘alleen’ waren.

Winkelen is voor mij een uitdaging. Ik vind het super leuk om te doen, maar de inspanning en alle prikkels van de producten om mij heen, zorgen ervoor dat ik na een uurtje shoppen erg moe ben. Waarom ik het dan toch doe? Omdat ik er ook energie van krijg. Mentale energie noem ik dat dan. Fysiek gezien kost het me wat, maar ik word er blij van, wat weer zorgt voor positieve stofjes in het lichaam. Daarom ben ik bereid om er een bepaalde prijs voor te betalen.

Zolang je bewust voor iets kiest, dan zie ik dat niet als over je grenzen gaan. Over je grenzen gaan is onbewust dingen doen die niet goed voor je zijn of steeds dingen blijven doen en totaal geen rekening houden met jouw rustmomenten.

Welke dingen doe jij wel eens waarvan jij weet dat het je wat kost, maar wat je toch waard vindt om te doen?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.