Pakketje

Start | Pakketje

Ben jij nieuwsgierig als er een pakketje wordt gebracht door een bezorgdienst? Meestal heb je zelf iets besteld en wordt dit binnen enkele dagen thuisbezorgd. Maar soms krijg je een pakketje, wat je niet verwachtte. Wat is jouw eerste reactie als je een pakje ontvangt?

Kijk je naar de grootte, zoek je naar de afzender, schat je het gewicht in? Maak je het direct open? Of wil je eerst weten wat het zou kunnen zijn?

En hoe maak je het dan open? Vanwege het vervoer wordt het goed ingepakt. Als je de eerste doos geopend hebt, blijkt er nog een kleinere doos in te zitten en daarin nog een zakje. Dit maakt het extra spannend. Want wat zou erin zitten? 

Weet je dat ik Geloof ook als een pakketje zie? Geloof wordt je gegeven. En het is aan jou of je het aanneemt en openmaakt. Het kan zijn dat je (groot)ouders gelovig waren en jij zelf het bent kwijt geraakt. Zoek het eens op en maak het rustig open. Het zal je verbazen wat God je wil geven, het grootste cadeau wat je ooit zal ontvangen.

Misschien viel het leven je tegen en waren je verwachtingen anders? Het is niet altijd direct zichtbaar wat Geloof inhoudt. Verder uitpakken helpt je dit te ontdekken. Pak die kans!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.