Opnieuw beginnen

Start | Opnieuw beginnen

‘Ik zou willen dat ik helemaal opnieuw kon beginnen’, hoor ik haar verzuchtend zeggen. Ze legt haar verlangen uit. Dat ze het liefst opnieuw geboren wil worden en van jongs af aan alles over zou willen doen. Dat ze dan met een schone lei kon beginnen. Dat ze alle heftige dingen uit haar verleden, haar teleurstellingen, haar fouten, haar spijt, haar gekwetstheid achter zich kon laten.

Wat kwetsbaar en eerlijk om zo’n verlangen uit te spreken. En het allermooiste is: haar droom is uitgekomen! Ze heeft de keuze gemaakt om voor altijd een kind van God te zijn. Ze werd als het ware opnieuw geboren. Ze kon met een schone lei beginnen. En stap voor stap leert ze te lopen aan de hand van God haar Vader. Ze is nog best een beetje wiebelig en moet nog leren om God te vertrouwen. Ze moet nog leren dat ze ook prima los naast God kan lopen en dat Hij er dan is om haar op te vangen als ze valt. Maar ze gaat, ze gaat met Hem. Zie haar nou lopen! Een prachtige vrouw, die de kans heeft gegrepen om opnieuw te beginnen.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.