Open de ogen van je hart!

Start | Open de ogen van je hart!

In mijn vorige huis heb ik denk ik wel úren in mijn keuken gestaan; maten opgemeten, turend naar de leidingen die vreselijk zichtbaar door mijn keuken liepen. Ik heb wat afgestruind door de IKEA voor de leukste en mooiste keuken. Ik heb keukens ontworpen met keukenplanners, tot en met verschillende keren een aannemer laten komen. Maar nooit de stap durven zetten om daadwerkelijk die keuken aan te pakken.

In mijn huidige huis hebben we vorig jaar de badkamer compleet laten vernieuwen. Mijn man zag het namelijk wél voor zich! Samen konden we daadkrachtig zijn, en was het van ontwerpen tot plaatsen in hooguit 2 maanden gepiept!

Sommige dingen zie je als het ware gebeuren, en heb je geloof voor. En bij andere dingen lukt dat gewoon niet! En dat hoeft niet erg te zijn!

Zie je jezelf dat werk doen? Zie jij jezelf daar wonen? Heb je geloof voor die relatie? Wanneer je een feestlocatie zoekt, zie je het hier voor je?

Ja? Ga er dan voor! Dan is dat je bevestiging dat het past bij jou. 😉

Zie je het niet? Dan is het wellicht niet het juiste moment, of er is iets beters voor jou. 

Open de ogen van je hart, ze zien vaak meer dan je denkt. 😉

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.