OnverWACHT

Start | OnverWACHT

Deze week pas ik op in het huis van een vriendin, een gezellige boerderij. Even in een andere omgeving, even er lekker tussenuit!

In haar keuken staat een kalender met bij elke maand een mooie spreuk. Heb jij dat ook? Dat je dan toch éven kijkt bij je eigen verjaardags-maand? Ik wel. 🙂 Er stond:

verWACHTingen 

laat ze gaan…

dan komt al het moois vanzelf!

Ik hou ervan, mooie uitspraken met diepte erin. Ik denk erover na en laat het even bezinken. Uiteindelijk kan ik niet anders dan het met deze uitspraak eens zijn.

De ochtend erna scheen de zon stralend en nodigde me uit voor een heerlijke wandeling. De herfst is al even begonnen en ik had nog geen Ă©Ă©n rode paddenstoel met witte stippen gezien! Zou het vandaag wel gebeuren?

In het begin kijk ik nog om me heen en hoop ze te zien. Maar na een tijdje geniet ik gewoon van de prachtige omgeving. Ik kom bij een tweesprong, twijfel daar nog even en besluit linksaf te gaan.

En plotseling… zomaar uit het niets, staat daar toch een groep (!) rode paddenstoelen met witte stippen! Zo groot heb ik ze nog noooooit gezien. Dit is werkelijk boven mijn verwachtingen…

Ook bij jou komt al het moois vanzelf, wacht maar!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.