Muziek

Start | Muziek

Wat kan het toch fijn zijn om te luisteren naar mooie muziek! Een lied dat je al lang niet meer hebt gehoord, of juist dagelijks luistert; het kan je ineens omhoog liften in je gevoel en je ervaart het leven vanuit de tekst en klanken. Het brengt je rust, maakt emoties los, het laat je dansen en zingen. Je zou haast zeggen: wat is er mooier dan muziek? 

Muziek kan een steun voor je zijn in moeilijke tijden. Het biedt troost en kan al je sores even doen vergeten. Als ik het even niet meer zie zitten kan een liedje mij kracht geven en kan ik weer door. 

Iedereen heeft zijn eigen smaak. Ik houd bijvoorbeeld van countrymuziek, daar kan ik echt van genieten! Vaak is het de tekst in de liedjes die mij aanspreekt. Het gaat vaak over het leven zelf: de ups en downs, de sterke en zwakke kant van de mens, de teksten komen bij mij echt binnen in mijn hart. 

Dat is ook wat goede muziek voor mij is. Wanneer het je hart bereikt is het altijd goed! 

En van welke muziek houd jij?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.