Loslaten en dán vastpakken

Start | Loslaten en dán vastpakken

Oh my… hoe vaak gebeurt het niet dat ik de dingen ‘loslaat’ die me zo bezig houden. Dan stop ik met het bedenken van oplossingen of de situatie van een tiental verschillende kanten te bekijken. Maar, vaak heb ik me nog niet omgedraaid of het ploiiiinkt als een elastiekje gewoon weer terug. Soms zelfs zonder dat ik daar erg in heb, totdat… het me weer bezighoudt.

De dingen loslaten waar jij niets aan kunt veranderen geeft absoluut rust!
Maar voor hoe lang? Totdat je probleem opgelost is? Leg je je neer bij je situatie? Blijf je ‘loslaten’, in de hoop dat je zorgen, twijfels en angsten wegblijven?

Of… laat je los, en pak je dan iets anders vast. Een belofte.
Een belofte die gedaan is door Iemand die zich eraan heeft verbonden.
Die te vertrouwen is, in elke situatie. In jouw situatie.
Waar geen berg te hoog voor is en geen dal te diep.

In de bijbel staan meer dan 500 mooie beloftes.
Vraag aan Vader welke voor jou is.
Pak ‘m dan! En laat ‘m niet meer los ?

 


”MIJN PLAN MET JOU STAAT VAST – SPREEKT DE HEER. IK HEB JE GELUK VOOR OGEN, NIET JOUW ONGELUK: IK ZAL JE EEN HOOPVOLLE TOEKOMST GEVEN.” 

Jeremia 29:11

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.