Liefde stralend als de zon

Start | Liefde stralend als de zon

Kijk jij ook altijd zo uit naar dat het weer lente wordt? Naar die eerste zonnige dag met hogere temperaturen?  

Onze bleke gezichten kunnen wel  een gezond kleurtje gebruiken. Althans dat denk ik als ik mezelf in de spiegel aankijk. Zie jij dat ook? 

De kracht van de zon laat alles weer stralen. De natuur antwoordt uitbundig met bloesem en groene blaadjes. De vochtige plekken verdwijnen en de lucht wordt droger. Voor mijn lichaam een verademing. En ik ga weer stralen. Natuurlijke vitamine D geeft nieuwe energie.

Precies tijdens deze periode kwam het Coronavirus ons land binnen. De mensheid werd stilgezet. We moeten afstand houden van elkaar, mogen elkaar niet meer aanraken. Geen arm meer om een schouder, geen hug meer als begroeting, zelfs geen hand. Op straat en in de winkels lopen mensen angstvallig met een boog om elkaar heen. Ik ervaar het als kilte, en jij?

Ik ben dankbaar dat de zon krachtig blijft schijnen en iedere dag verlicht. Want de warmte van de zon, laat mij Gods liefde voelen, die mij omarmt en verwarmt wanneer het leven koud wordt.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.