Leef en lach

Start | Leef en lach

Wanneer heb jij voor het laatst heel hard moeten lachen? Ik moest laatst erg lachen om een grap die een vriend vertelde. Het was een hele flauwe mop, maar ik moest er ondanks dat toch hartelijk om lachen. 

Wat kan het toch fijn zijn om eens flink te lachen! Je bent even helemaal in het moment en vergeet alles om je heen. Je hebt even geen gedachten en in dat ene moment voelen je je compleet gelukkig. 

Lachen brengt mensen ook samen. Als je lacht straal je een bepaalde energie uit die mensen aantrekt. Heel apart eigenlijk, lachen teweeg kan brengen. 

Met een lach kan je dingen relativeren. Ook in hele moeilijke tijden is het belangrijk dat er ruimte is voor een lach. Dat verlicht de pijn en is soms het beste medicijn. 

Leef en lach. Want een dag niet gelachen, is…

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.