Laat jij je ontmoedigen of blijf je stappen zetten?

Start | Laat jij je ontmoedigen of blijf je stappen zetten?

Vanaf januari 2019 zit ik ziek thuis. Vorig jaar ben ik met onder andere duizeligheidsklachten thuis komen te zitten. Het ging lichamelijk niet meer. De energie was op. Inmiddels ben ik stapje voor stapje aan het opbouwen. Het gaat nog met kleine stapjes en een verhuizing tussendoor was ook niet helemaal handig gepland, maar die konden we niet stoppen 😉 

In deze periode heb ik goed na kunnen denken over het werk wat ik deed en wat er eigenlijk op mijn hart ligt om te gaan doen. Toen heb ik besloten om het roer om te gooien en een christelijke coaching-cursus te gaan volgen. Die heb ik nu afgerond en ik zou als coach aan de slag kunnen gaan. Dit is één van mijn doelen voor dit jaar. Maar eerst lichamelijk nog verder herstellen. 

Ongeveer 2 weken geleden (op het moment van schrijven) had ik een gesprek bij het UWV. Ik vertelde dat ik graag als coach aan de slag wou gaan. Ik kreeg als antwoord terug: “Er zijn al zoveel coaches in Nederland, ik denk niet dat we hier veel ondersteuning aan gaan geven.”

Zou jij je laten ontmoedigen of ga je door met stappen zetten?

Ik stond op het punt om me te laten ontmoedigen. Dat is mijn oude overtuiging die ‘aan’ ging. Maar ik heb besloten om door te blijven stappen. Omdat ik geloof dat daar mijn hart ligt.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.