Kom tevoorschijn!

Start | Kom tevoorschijn!

Afgelopen week was het weer prachtig weer en een mooi moment om lekker in de tuin te rommelen. Onze tuin is nog lang niet klaar. We hebben een aantal borders met planten erin, maar daaromheen is het nog een zandvlakte. Een grotere tuin, betekent helaas ook meer kosten. 😉 Dus we doen het stapje bij stapje. 

Gezien we in Flevoland wonen hebben we hier veel te maken met kleigrond. Ik vond klei altijd heel erg leuk toen ik jong was en lekker ging knutselen. Maar klei in de tuin is echt niet leuk! En de plantjes vinden dat ook niet zo leuk. Dus ik ging aan de gang. Ik heb denk ik 4 á 5 kruiwagens uit een border gereden aan kleiklompen. In die border was ik een hoop plantjes kwijt. Totdat ik ging scheppen. Toen kwam ik ineens kleine plantjes tegen die verstopt waren onder de grond en vast zaten in de klei. Ze hadden geen kans om echt te groeien, want ze werden als het ware tegengehouden. 

Heb jij het gevoel dat je wordt tegengehouden? Tegengehouden door zogenaamde kleiklompen, waardoor je niet kan groeien en tevoorschijn kan komen? Misschien is het tijd om die ‘klei’ weg te halen zodat je helemaal in je kracht kan gaan staan en kan gaan groeien. Want jij mag tevoorschijn komen, omdat jij het waard bent om gezien te worden!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.