Kleurrijk

Start | Kleurrijk

Landen hebben hun eigen kleur, ieder hun eigen sterke eigenschappen en eigen karakter. Laatst mijmerde ik hier een beetje over door, en opeens viel me iets op. Nu iedereen te maken heeft met dezelfde crisis zie ik de verschillen in de wereld des te duidelijker. ?

China is heel sterk op het gebied van produceren, op hoeveel producten staat ‘made in China’. Zie eens hoe ze ‘even’ een compleet ziekenhuiscomplex uit de grond weten te stampen. 

Italië is relatie- en familie gericht. Dat zie je terug op de prachtige filmpjes die op het web rondgaan van zingende en musicerende Italianen vanaf hun balkon. Prachtig!

Amerika is groot en houdt van groot. 
Je ziet ze uitreiken naar andere landen, 
als een grote sterke broer.

En Nederland, wauw.. ik ben trots op ons landje hoor! Zo inventief, sterk in samenwerken en structuur. Mocht je ziek worden dan ben je hier in goede handen.

Andere landen vallen wat minder op. Terwijl zij ongetwijfeld ook een prachtig karakter hebben. Of lijken zich juist te verbergen, geen hulp vragen – uit schaamte?

Hoe ga jij met de situatie om?
Stap je direct in de zorgmodus, heb je allerlei creatieve ideeën, of hou je je gedeisd tot het allemaal weer voorbij is?

Alles is goed hè, het is jouw kleur.
Maar merk je dat het je zwaar valt, zoek dan de verbinding op – want gedeelde smart is echt halve smart ?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.