Kleine genietmomentjes

Start | Kleine genietmomentjes

Momenteel doe ik mee aan een 30-dagen fotochallenge van PuurVandaag. Elke dag is er een opdracht wat je mag gaan fotograferen. Het doel is om je bewuster te maken van de kleine genietmomentjes om je heen. Vaak zien we die niet als we erg druk zijn met ons gezin, huishouding, werk, etc…. We rennen en vliegen en ploffen aan het einde van de dag op de bank helemaal uitgeput. 

Ik vind het erg leuk om mee te doen, want naast de extra genietmomentjes ben ik ook weer bezig met mijn hobby fotograferen. Ik merk vaak dat wanneer ik druk ben dat dan mijn hobby’s als eerste opzij worden gezet. Wat eigenlijk jammer is, want een hobby geeft mij juist weer positieve energie en ontspanning. Dus eigenlijk zou dit altijd in mijn tijdschema moeten blijven zitten. Vaak geven we hobby’s, maar ook sporten niet de hoogste prioriteit. 

Hoe zit het met jouw hobby’s? Heb je hobby’s en neem je daar de tijd voor? Zo niet, wellicht is het weer tijd om je (oude) hobby weer eens op te pakken? Ik moedig je aan om vandaag iets te gaan doen wat jou positieve energie en ontspanning geeft. Dit hoeft niet iets groots te zijn, soms zijn de kleine dingen ook genoeg. 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.