Kleding

Start | Kleding

Koop je vaak kleding? Is kleding belangrijk voor je? Heb je een bepaalde kledingstijl? Op het moment dat ik dit schrijf, zijn de kledingwinkels gesloten en kun je alleen online of telefonisch kleding bestellen. Dat doe ik minder snel, want ik vind het altijd fijn om de kledingstukken in het echt te zien, te voelen. En te kunnen passen, juist als ik niet zeker weet of het leuk staat. Heb jij dat ook?

Nu we veel thuis zijn en geen feestjes ofzo bezoeken, lijkt kleding minder belangrijk te worden. Als je thuis achter je computerscherm zit en belt of vergadert met beeld erbij, zien de anderen meestal alleen je bovenkant. Dit leverde al een nieuwe term op: Donaldducken; je zit met je nette trui/blouse aan en in je pyjamabroek achter de computer. Het lijkt op Donald Duck, die alleen maar bovenkleding draagt.

Kleding geeft een bepaalde uitstraling en de meeste mensen willen er leuk uitzien. Mijn zelfvertrouwen wordt groter als ik mooi gekleed ben. De vraag: “wat zal ik eens aantrekken vandaag?” als ik voor de kledingkast sta, is je waarschijnlijk niet onbekend ?

En dan lees ik: kijk eens naar de bloemen, zo prachtig geschapen met allerlei kleuren en vormen. Ze groeien en bloeien zonder zich druk te maken. Want ze weten dat de Schepper hen met smaak en liefde heeft bekleed.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.