Kijk

Start | Kijk

Op mijn balkon staan verschillende potten met plantjes; tomaat – aardbeien – paprika en courgette. Die laatste heeft een práchtige bloem. Ik was verbaasd de eerste keer dat ik ‘m zag. Een prachtige tere oranje bloem, die in de ochtend even open gaat en de rest van de dag zijn mooie knop weer sluit.

Het enige wat ik hoef te doen, is zorgen dat hij elke dag water krijgt. Een dagje zou ik over kunnen slaan, maar ik zie direct effect als ik het een keer vergeet.

Groei; de processen waar je zelf doorheen gaat. Soms zou je toch willen dat het allemaal wat sneller gaat. En duurt het lang voor je verandering ziet…

Maar zoals ik opééns meerdere knoppen in mijn courgette plant zag, kan ergens in jouw leven ineens nog meer bloei ontstaan. Wat je zelf niet eens zag aankomen. 

Laat de natuur een spiegel voor je zijn, waar je af en toe gewoon even in mag kijken. Om jezelf eraan te herinneren dat alles doorgroeit, er vanzelf, op de juiste tijd bloei is. Water is onmisbaar. Liefde is onmisbaar.

De Schepper van de schepping is de beste tuinman ever.
Zijn liefde laat je wonderlijk mooi tot bloei komen!

Verbaas je, verwonder je én verheug je 😉

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.