Kerst

Start | Kerst

Nog een week en dan is het weer Kerstmis!

Dit jaar zal het helaas anders zijn dan normaal. De feestvreugde is enigszins aan banden gelegd. De grootse vieringen, de overdaad aan eten en drinken; het zal dit jaar allemaal een tandje minder moeten.

Hoewel het ontzettend vervelend is, vind ik dit ook een mooie kans om de ware betekenis van Kerstmis te onderzoeken. Waarom vieren we eigenlijk Kerstmis?

We vieren Kerst om de geboorte van Jezus Christus te vieren. Om de gedachte aan Jezus en zijn boodschap te eren en daarmee het geloof in en de liefde voor God te vieren. En juist in deze moeilijke tijd kan Kerstmis ons het mooiste cadeau ter wereld schenken… De mogelijkheid om Jezus toe te laten in je hart!

Ik wil je alvast een prettige Kerst toewensen en een gezond & gelukkig nieuw jaar!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.