Kan ik het nog?

Start | Kan ik het nog?

Zou ik het na al die jaren nog kunnen? Ik stap in de hoepel en houd hem om mijn middel en voorzichtig begin ik rondjes te draaien. Eerst gaat het nog wat onhandig, maar al snel heb ik helemaal de smaak te pakken. Binnen een minuut weet ik weer waarom ik dit vroeger zo vaak deed. Hoepelen is zó leuk, ik krijg er gewoon energie van!

Kan jij je nog dingen herinneren die je vroeger met enorm veel passie en plezier deed, maar die je jaren geleden voor het laatst hebt gedaan? Dingen waar je je simpelweg de tijd of de rust niet meer voor hebt gegund? Of waar andere dingen voor in de plaats zijn gekomen?

Die Rubiks kubus binnen vijf minuten oplossen. Lukt dat je nog?
Een nieuw taartrecept uitproberen. Wordt het weer net zo smullen als toen?
Een aquarel schilderen. Hoe staat het tegenwoordig met je schilderkunsten?
Je teamgenoten verslaan bij een potje Monopoly. Weet je nog hoe slim je speelde?
Een middag de natuur in gewapend met je fotocamera. Herinner je je de prachtige plaatjes die je vroeger schoot?
Een nieuw stuk instuderen op de piano? Zou je er weer plezier in kunnen krijgen?

Probeer het eens. Gewoon om te kijken of je het nog kunt en of je er opnieuw plezier aan kunt beleven. Wie weet gaat er een nieuwe ‘oude’ wereld voor je open en kunnen anderen meegenieten van jouw herboren talenten!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.