Ik ga vliegen!

Start | Ik ga vliegen!

Juni stond in het teken van het toestemming krijgen vanuit het UWV voor het starten van mijn eigen coaching-praktijk. Iets wat een paar maanden geleden nog heel ver weg leek, kwam nu ineens heel dichtbij.  

En ik heb goed nieuws! Vanaf 29 juni ben ik gestart met mijn eigen coaching praktijk ‘Hannanoah’. Ik vind het super, super spannend, maar ik heb er ook super, super veel zin in! Ik ben klaar om te gaan vliegen. Ik ben klaar om dit avontuur aan te gaan. Een avontuur wat volledig leunt op het vertrouwen van de Heer. Want zonder Hem kan ik dit niet en zou ik deze stap niet eens gezet hebben.

Ik ga (hooggevoelige) volwassenen helpen op het gebied van stress, burn-out, afwijzing en angst door gebruik te maken van de TotalBalance methode, mijn eigen levenservaring en met behulp van God, zodat de coachee weer kan gaan leven in vrijheid in plaats van in gebondenheid.

Hannanoah”, staat voor “Rust en Genade”. Hanna betekent Genade en Noah staat voor Rust. Rust en Genade toepassen in mijn leven zijn mijn twee moeilijkste uitdagingen. Echter, heb ik nu geleerd dat wanneer ik Zijn rust en genade ontvang en toepas in mijn leven dat ik dan om kan gaan met de moeilijkste omstandigheden, zonder dat het grip krijgt op mij krijgt. Juist daardoor kan ik in VRIJheid leven in plaats in gebondenheid. Mocht je nieuwsgierig zijn, hier kun je mijn website vinden: www.hannanoah.nl 

Heb jij een droom of passie die je uit het oog verloren bent? Ik moedig je aan om ook te gaan vliegen! Want die droom of passie is niet voor niets in jouw hart gelegd.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.