Ierland

Start | Ierland

Ongeveer 1 jaar geleden ben ik samen met ‘ons pap’ (zo noemen ze dat hier in Brabant) naar Ierland op vakantie geweest. Jaren stond dit uitje al op de planning, maar steeds kwam er iets tussen of stelden we het simpelweg uit. Maar op een gegeven moment vonden we dat het er nu maar eens écht van moest komen en trokken we er samen op uit.

We keken er naar uit, maar vonden het ergens ook wel een beetje spannend. Een hele week samen, op elkaars lip, zou dat wel goed gaan? Omdat we allebei geen avonturiers zijn besloten we dat het ‘verstandiger’ was om met een groeps-busreis mee te gaan. Dan wisten we in ieder geval zeker dat we niet zouden verdwalen, haha.

We hadden een super week gehad samen! Ierland is een prachtig land en we hebben veel mooi dingen gezien. Ook de mensen in de bus waren heel aardig en gezellig! Ik ben erg blij en dankbaar dat ik deze reis met ons pap heb gemaakt en dat we het niet hebben uitgesteld. Mooie herinneringen! 

Daarom, pluk de dag en doe de dingen die je graag wilt doen.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.