Hulp vragen is overwinnen!

Start | Hulp vragen is overwinnen!

Hulp vragen bij een professionele hulpverlener wordt soms nog steeds gezien als falen. Het is niet altijd zo dat de omgeving dat vindt, maar vaak vind jij dat zelf. Je oordeelt er zelf over. Ik heb ook lang gedacht dat ik het allemaal wel zelf kon: ‘Ikke zelf kunnen’. 

Alleen soms loop je zodanig tegen die ene muur aan dat je het echt niet meer weet. Dat je gewoonweg niet meer weet hoe je hier weer doorheen moet komen. Die muur lijkt groter, sterker, hoger dan de vorige. En je bent moe, voelt je niet lekker, je hebt chronische pijn die maar niet weggaat en dan moet je ook nog door die muur heen? Hoe dan? Dat is toch onmogelijk?

Het lijkt misschien onmogelijk, maar het is mogelijk. Alleen moet je het misschien niet zelf willen doen. Misschien is dit hét moment om hulp te vragen. Want hoe fijn zou het zijn als je die muren niet meer tegen zou komen? Of dat wanneer je weer zo’n muur tegenkomt, je feilloos weet wat je kan doen om deze muur te overwinnen.

Mocht deze situatie voor jou herkenbaar zijn, dan moedig ik je aan om een eerste stap te zetten. Durf om hulp te vragen en ontdek dat dit geen falen is, maar juist overwinnen!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.