Hemel op aarde

Start | Hemel op aarde

Vraag jij je ook weleens af hoe het in de hemel zal zijn? Ik ben eigenlijk best nieuwsgierig hoe het eruit ziet daar. Wie er allemaal zijn. Hoe de sfeer daar aanvoelt. Maar vooral ben ik benieuwd hoe het zal zijn om Jezus te zien en God de Vader te ontmoeten. Wat een bijzonder moment zal dat zijn!

In de Bijbel staat dat we God dan echt zullen kennen. Nu zien we Hem nog niet. We begrijpen bij lange na niet wie God precies is, maar straks… Gelukkig merken we al wel dat Hij er is. We zien Gods liefde in kleine en grote dingen in ons leven. Een glimlach van een kind. Een kaartje van een familielid. Een veld met bloeiende bloemen. De geboorte van een kind. Een geschreven tekst die je hart aanraakt. Een mooi lied dat blijft hangen in je hoofd. Een boeiende gedachte die je niet meer loslaat. Een helpende hand precies op het goede moment. Een…

Tot de dag van die bijzondere ontmoeting in de hemel, mogen we uitdelen van alle zegeningen die we van God ontvangen. Tot die dag brengen we een stukje hemel naar de aarde. 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.