Genieten als een musje

Start | Genieten als een musje

Ondanks dat wij in een hele nieuwe nieuwbouwwijk wonen en ze nog steeds aan het bouwen zijn, is de mussenpopulatie er niet minder om geworden. Wow, wat zitten hier veel musjes. Aan het einde van de dag, als de bouwvakkers allemaal naar huis zijn, dan zit ik vaak buiten in het zonnetje en dan voelt het alsof ik in Spanje zit. In Spanje hoorde ik ook altijd heel veel musjes en andere kleine vogeltjes. 

Als ik naar die musjes kijk, dan zie ik onschuldige beestjes die zich van geen kwaad bewust zijn. Ze zingen er vrolijk op los en vliegen af en aan. Lekker onschuldig en ze lijken totaal geen last te hebben van zorgen of onrust. Oh, heerlijk lijkt me dat. Gewoon even niks. Daar kunnen we nog wel een voorbeeld aan nemen.

Jaja, ik hoor je al denken. Lekker makkelijk. Musjes hebben geen verantwoordelijkheden en hoeven geen vaste lasten te betalen en ik wel. En dat klopt zeker. Maar wij gunnen onszelf vaak niet eens een half uurtje op een dag die rust en ons even zorgeloos voelen. We zijn vaak 24/7 bezig met van alles en nog wat en tussendoor zorgen maken. 

*|FNAME|*, hoe heerlijk is het om je even als een musje te voelen. Even niks te hoeven, even nergens zorgen over te maken, maar gewoon even genieten en zingen. Dat laatste hoeft niet letterlijk, tenzij je dat juist erg leuk vind 😉 Je hebt het verdiend!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.