Geef niet op

Start | Geef niet op

Inmiddels ben ik nu ruim een maand onderweg met mijn coachingspraktijk Hannanoah. Wow, wat voel ik mij gezegend dat ik dit werk mag doen. Ik ben lekker bezig op Social Media met het schrijven van bemoedigende teksten, wat ik erg leuk vind om te doen, en ik ben aan het coachen. Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn droom werkelijkheid is geworden. Iets wat ik ruim een jaar geleden niet had kunnen bedenken. Ik was toen nog bezig met een revalidatietraject en had toen het gevoel dat het nooit meer goed zou komen. 

Soms kun je in een situatie zitten dat alles onmogelijk lijkt, maar durf jij te geloven en te hopen dat dit niet zo is? Ik vind dat onwijs lastig, want je ziet, voelt en ervaart heel wat anders. Hoe kun je dan geloven dat het straks anders kan zijn. Je wordt soms zo meegenomen in je situatie dat je verblind kan worden voor het positieve. 

Dromen kunnen werkelijkheid worden. Je kan uit jouw situatie komen, hoe diep je dal ook is. Voor mij speelt daarin het geloof een hele grote rol in. Zonder het geloof had ik hier niet nu gestaan. Dan had ik het waarschijnlijk ‘opgegeven’ en me erbij neergelegd dat sommige dingen niet voor mij bestemd zou zijn. 

Heb jij iets opgegeven in je leven wat je eigenlijk niet had willen opgeven?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.