Films

Start | Films

Kan jij ook zo genieten van een goede film? Ik ben gek op films! Ik kan enorm genieten van een goed verhaal of een interessant personage. Een film kan mij ontroeren, aan het lachen maken maar ook een spiegel voorhouden. Wat zou ik doen? 

Een goede film zuigt je op en neemt je mee in een fictieve wereld; een wereld waar je misschien over droomt, of waar je absoluut niet in zou willen leven. Het laat je een paar uurtjes ervaren hoe het is om een held te zijn, óf een schurk. 

Als ik één film zou moeten noemen die ikzelf erg goed vind, is het Braveheart van Mel Gibson. Die heb ik misschien al wel 30 keer gezien! Het verhaal, de personages, het steekt allemaal zo goed in elkaar. Het verhaal gaat over geloof, liefde, moed en hoop. Voor mij zijn dat belangrijke ingrediënten voor een goede film. 

En wat is jouw lievelingsfilm? 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.