En nu

Start | En nu

Nou, en daar zit je dan.

Thuis. Je valt in de doelgroep die het meest kwetsbaar is en dus kun je bijna niet anders dan de adviezen opvolgen en zoveel mogelijk binnen blijven. Was je wereldje al niet klein, dan wordt het nu wellicht nóg kleiner…

Juist nu zal het heerlijk zijn om elke dag een brief zoals deze te krijgen, toch nog een stukje verbondenheid met wat er in de wereld gebeurd.

Ik zal je vertellen wat er buiten gebeurd, wat ik zie dat er gebeurd. Om mij heen.

De straten zijn een stuk rustiger, ik merk het als ik met mijn hondje Happy buiten wandel. De winkels zijn nog wel een stukje drukker dan normaal, maar gelukkig is de voorraad weer goed op peil.

Gisteren even boodschappen gedaan voor mijn ouders, zij komen nu niet meer op openbare plekken. Boodschappen voor de deur zetten, aanbellen en hard wegrennen Wat een gekke situatie, hè!

Maar ze waren er blij mee, ook met het extra puzzelboekje en het zakje paaseitjes.

Ik wordt daar ook blij van en ben dankbaar dat ik ze op deze manier kan helpen.

Wat hoop ik voor jou dat er ook iemand is die je helpt waar dat nodig is.

Vanaf deze plek wil ik zeggen; je bent niet alleen.

Ik leef met je mee!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.