Durf jij te kiezen voor jezelf?

Start | Durf jij te kiezen voor jezelf?

De afgelopen weken heb ik even een stapje terug moeten doen. Zo ook met het schrijven van de e-mails voor Een Gouden Morgen. Het werd me allemaal even te veel. Op lichamelijk en geestelijk vlak gebeurde er een hele hoop. Daarnaast zat ik middenin de voorbereiding van onze bruiloft. Ik merkte dat mijn lichaam liet merken dat het even genoeg was.

Ik vond dat heel moeilijk. Want in mijn beleving liet ik jullie lezers in de steek. Maar de signalen waren duidelijk, dus heb ik geluisterd.

Het was een goede keuze geweest. Ik kreeg wat meer rust en ruimte in mijn hoofd. Ik ben door een diep dal gegaan, maar ik ben daar weer uit gekomen. Het voelde niet goed om die keuze te maken, maar soms voelt een keuze in het begin niet comfortabel en later pas besef je dat het eigenlijk wel een goede keuze was.

Hoe makkelijk kies jij voor jezelf? Vaak weten we heel diep van binnen welke keuzes we soms moeten maken, alleen is er iets in ons wat zegt: “Doe het niet, want straks laat je anderen in de steek.”

Maar besef je dat wanneer je niet luistert naar je eigen lichaam, dat je dan jezelf in de steek laat?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.