Doel

Start | Doel

Vermaakt kijken we toe hoe een baasje de bal met een enórme zwaai halverwege het meertje gooit. De hond wacht een moment om te zien waar hij neerkomt en neemt dan een flinke duik, zwemt strak op zijn doel af – pakt de bal en in één rechte lijn komt hij enthousiast weer terug zwemmen. Om het geheel dan weer te herhalen.

Ga jij ook altijd recht op je doel af? Zonder je af te laten leiden? Of ben je halverwege alweer kwijt wat je doel ook alweer was en ben je ondertussen 10x afgeleid met 10 andere ook hele belangrijke dingen!

Er is sowieso geen goed of fout; mijn hond blijft verre van water. Dus die gaat niet eens. ?  Maar als je van jezelf eigenlijk wel in dat water zou moeten om die bal te halen, dan kan dat frustrerend zijn! Want het lukt je eigenlijk nooit om dat doel te halen!

Zelf kan ik bijvoorbeeld heel enthousiast ergens mee beginnen en na enige tijd vraag ik me af, ehm.. maar ik zou me toch hierop gaan richten? Voor mij moet die bal gewoon niet zo ver weg gegooid worden, kleine stapjes – juist dán kom ik er!

Gelukkig voor het baasje had hij een doelgerichte enthousiaste hond, anders was het of ‘weg bal’ of ‘succes met ophalen’. 😉

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.