De laatste loodjes

Start | De laatste loodjes

Zo, de verhuizing is voorbij! Op het moment van schrijven wonen we nu een weekje in ons nieuwe huis. We zijn blij dat het nu allemaal achter de rug is. De laatste 2 weken waren pittig. Het gezegde “De laatste loodjes wegen het zwaarst” kan ik echt beamen. 

Niks leek volgens plan te gaan en ondanks de zeer ruime planning, leek het er bijna op dat we onder andere pas in januari onze vloer gelegd zouden krijgen beneden. Gelukkig is alles op het allerlaatste moment nog goed gekomen, maar het heeft me wel een paar extra grijze haren gekost 😉 

Soms denk je alles zo goed gepland te hebben, met genoeg marge, maar lopen de dingen toch net even wat anders. Net als het leven. Ook dat is niet te plannen. Dingen komen zoals ze komen en soms denk je alles onder controle te hebben en dan gebeurt er ineens iets onverwachts. Dat noemen ze ‘het leven’.

Hoe ga jij daar mee om? Laat je je uit het veld slaan of blijf je overeind staan? Probeer je alles zelf te doen of heb je iets of iemand waar je je kracht uit haalt? 

Iets wat ik heb geleerd de afgelopen periode is dat ik het niet uit eigen kracht kan. En voor mij is God mijn energiebron. En voor jou? 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.