De kleine dingen

Start | De kleine dingen

‘Het zijn de kleine dingen die het doen.’ Dat is vaak ook écht zo! Zeker in deze tijd waarin een hoop niet mag, is het de kunst om plezier te halen uit de kleine dingen.

Een kopje koffie, een wandeling, een belletje van iemand die je al lang niet hebt gesproken.. Het zijn zaken die een dag kleur kunnen geven! Voor het hele corona-gebeuren hechtte ik daar allemaal niet zoveel waarde aan. Ik vond het vaak normaal en vanzelfsprekend. Maar nu merk ik dat juist die kleine dingen ook heel mooi en waardevol zijn, je moet ze alleen kunnen zien en écht waarderen!

Zo neem ik tegenwoordig als ik een rondje ga wandelen een zak brood mee om de diertjes bij ons achter te voeren. Dat zou ik eerst maar ‘kneuterig’ hebben gevonden, maar nu kan ik daar echt blij van worden!

Ik hoop dat jij in deze tijd ook (kleine) dingen kunt vinden die jou een lach op je gezicht geven!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.