Dank je wel

Start | Dank je wel

Zeg jij weleens: “Dank je wel’? Iemand bedanken geeft een fijn gevoel, toch? Je dankbaarheid uiten geeft een gevoel van verlichting en blijdschap. 

Ik zeg dagelijks: “Dank je wel”. Ik geef dank aan God en Jezus. Ik zeg: “Dank je wel” voor het leven dat mij is gegeven en ik dank Jezus dat ik Hem heb mogen leren kennen. Het geeft een onbeschrijfelijk krachtig en liefdevol gevoel. 

Ook als je niet gelovig bent daag ik je uit om iedere dag een keertje stil te staan en: “Dank je wel” te zeggen, in jezelf, tegen het leven. Ook als je jezelf helemaal niet fijn voelt of denkt nergens dankbaar voor te hoeven zijn, doe het toch maar eens, geef het een kans. Ik weet zeker dat het je iets moois en goeds zal brengen!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.