Coronacrisis

Start | Coronacrisis

We zitten alweer een hele poos in de coronacrisis. Iedereen is het inmiddels behoorlijk beu. Maar we weten dat het einde van de crisis (hopelijk) bijna nabij is. Hoe ervaar jij deze hele crisis? Raakt het je persoonlijk of is het toch meer een ver-van-je-bed-show?

Voor mij persoonlijk is het toch minder prominent aanwezig. Ik ken gelukkig geen mensen die er aan lijden of er aan zijn overleden. Maar toch schrik ik altijd wel weer als ik de cijfers zie of de beelden op TV, dan komt het toch ineens weer wel dichtbij.

Maar of het je nu persoonlijk raakt of niet, het blijft een crisis die je als maatschappij samen draagt. Persoonlijk ben ik dan ook geen voorstander van demonstraties of andere activiteiten in die trant. Ik snap de frustratie natuurlijk wel, maar wat levert het op?

De beste manier om hier samen uit te komen is te luisteren naar de adviezen van de personen die er het meest verstand van hebben en daarmee uiteindelijk naar de overheid. Maar dat is mijn mening.

Ik ben ook wel benieuwd hoe jij hierin staat? Vind je het goed dat er demonstraties plaatsvinden of ben je het eens met de stelling dat men in tijden van een crisis moet gehoorzamen aan de overheid?

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.