Cappuccino-Buitendrinkdag

Start | Cappuccino-Buitendrinkdag

Ik ken iemand die ieder jaar ‘Sandalendag’ viert. Hij viert dan dat het weer buiten zó aangenaam is, dat je ‘met je blote voeten’ op pad kan. Hij geniet daar enorm van. Het is voor hem de start van een nieuw seizoen, een buitenseizoen, eindelijk lente!

Herkenbaar? Voor mij wel. Ik vier ieder jaar Cappuccino-Buitendrinkdag. De allereerste dag van het jaar waarop het weer precies genoeg meewerkt om mijn ochtendcappuccino buiten in de zon te drinken. Zo’n dag dat alles meezit: windstil, zonnetje, niet te koud. Dat ik daarbij nog steeds mijn winterjas aan heb, kan mij niet schelen. Ik word gewoon intens blij van dat perfecte moment.

Heb jij ook van die jaarlijks terugkerende feestelijke momentjes? Een moment om iets in te luiden? Het leven zit vol met kleine ‘viermomenten’. Heel belangrijk om deze te blijven vieren; je krijgt er een dankbaar hart van. En dankbaarheid maakt dat je geluk ervaart. Heb je ze niet, deze feestmomentjes? Het is nooit te laat om ze in te voeren. Tips nodig?

‘Zonnecrème-Insmeerdag’, de start van de zonnige zomer.

‘Belangrijke-Briefschrijfdag’, de dag dat je al je geliefden met een mooie brief iets liefdevols toewenst.

‘Fiets-je-fit-dag’, de jaarlijkse fietstocht met een vriendelijke vriend.

‘Shop-till-you-drop-dag’, de jaarlijkse winkeldag met je lieve zus.

‘Kerstboom-Optuigdag’, de start van een gezellige, winterse feestmaand.

‘Luie-Leesdag’, de dag waarop je van jezelf de hele dag mag lezen, zonder andere verplichtingen of schuldgevoel.

‘..…-…..’, vul zelf maar in en geniet van je dag!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.