Brood & Wijn (2)

Start | Brood & Wijn (2)

En daar staan we dan. Op de camping. Samen met drie bevriende stellen. Alle kids zijn ook meegekomen en bivakkeren in kleine koepeltentjes rondom onze caravans en vouwwagens. Het is een gezellige boel. Wel heel veel regen, maar dat mag de pret niet drukken.

Op zondagochtend zitten we met acht volwassenen onder de luifel van één van de vouwwagens en kijken samen naar de livestream van onze kerk. Misschien niet helemaal coronaproof, schat ik in wanneer ik om mij heen kijk, maar wel een prachtige samenkomst zo midden in de natuur. En gaandeweg de digitale kerkdienst sluiten onze kids zich bij onze campingkerk aan. 

De matzes en de flesjes druivensap die we een week eerder van een enthousiaste mevrouw uit onze kerk overhandigd hebben gekregen, staan klaar voor het avondmaal dat we straks gaan vieren. We verheugen ons op dit bijzondere moment zo midden in het bos. Het moment waarop we God danken voor zijn onovertroffen liefde. We eten de matzes, drinken het druivensap en vieren de vrijheid die we kregen doordat Jezus onze tekortkomingen in onze plaats aan het kruis op zich nam. Ik kan het niet bevatten, maar ik kies ervoor om het te geloven. We mogen eeuwig leven in de vrijheid die God ons geeft. Samen met Jezus die opstond uit de dood.

Onder de luifel van de vouwwagen zit een clubje intens dankbare mensen, verbonden met elkaar en met de God van vrijheid en leven.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.