Brieven

Start | Brieven

Schrijf je nog weleens een brief? Ik bedoel geen officiële brief voor een instantie, maar een vriendschappelijke brief.

Voor e-mailen bestond, schreven mijn beste vriendin en ik elkaar brieven. Om elkaar op de hoogte te houden van ons dagelijks leven. Als er via de post een brief van haar op de deurmat lag, werd ik altijd helemaal blij. Ik herken haar handschrift uit duizenden. Af en toe sturen we elkaar nog een kaart met een paar regels. Maar appen en mailen gaat veel sneller.

Een persoonlijke brief ontvangen of aan iemand schrijven blijft voor mij toch meer cachet hebben. Is dat ook zo voor jou?

Het schijnt dat liefdesbrieven nog wel geschreven worden. Het romantische aspect wint het van het gemak denk ik. Liefdevolle woorden die speciaal voor jou bedoeld zijn, raken je hart. Je bent geliefd om wie je bent. Het lezen van zo’n brief vraagt om een antwoord. Een reactie van de liefde die in jou is aangewakkerd.

Ken je trouwens Vaders Liefdesbrief, kijk hier eens!

Een persoonlijke brief van je Hemelse Vader!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.